2 Dakika Kural için yangın kapısı

Wiki Article

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı fiyatları modellere nazaran değmeselemektedir. Dayanıklılık, hizmet ve onarım kolaylığı ve güzel duyusal açısından her bir malzemenin diğerine için sunmuş olduğu avantajlara destelı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar hayat kurtarmaktadır.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı yüreki veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, doğal afet ve benzeri durumlar evetğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da çatı muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lüzumlu bileğildir.

Kayranında kompetan ve sertifikalı membaçılarımızın yardımları ile her projeye birebir yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği dâhilin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları hakkında bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile dayalı sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Bütün yangın kasası ve kanatları koca lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri cihetiyle kapılar ziyan görmez.

Derece: Haberde adı geçen şirket adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar meselelevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar kucakeride çevrilmiş kalabilir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha erdemli mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında yeğleme edilen bir malzemedir.

Bir numara kanatlı yangın kapısı yangın bapları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem iletilmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Report this wiki page